Page 1 of 1

[VUE 3] PercentDone is not sent to backend when the current value is 33.3333

Posted: Thu Feb 08, 2024 7:24 pm
by pedrol3001

In the taskboard, when i have a task with 3 subtasks of same duration and i measure 1 of them as 100%, the parent percentDone is updated to 33.3333. But, when i delete the task i measured as 100%, the percentDone of the parent task that now should be 0% does not appear on the sync request made.

It does not happen when there as only 2 subtasks (the parent task goes to 50% when measured), for example.

Focus on the part where i delete de task on the gif below, because the rule where i change the percentDone in made on the backend. After the deletion, i expected to see a key percentDone: 0 on the request updating the parent task.

Obs: I am using the gantt and taskboard together.

GIFF.gif
GIFF.gif (763.73 KiB) Viewed 220 times

Re: [VUE 3] PercentDone is not sent to backend when the current value is 33.3333

Posted: Fri Feb 09, 2024 9:05 am
by arcady

Any chance to get a test case (or at steps how this can be reproduced on some of our demos) so we could reproduce/debug the issue?
Otherwise it's impossible to guess what happens I'm afraid.


Re: [VUE 3] PercentDone is not sent to backend when the current value is 33.3333

Posted: Fri Feb 09, 2024 10:34 pm
by pedrol3001

Sorry, but it is very hard to create a test case.


Re: [VUE 3] PercentDone is not sent to backend when the current value is 33.3333

Posted: Fri Feb 09, 2024 11:12 pm
by marcio

Hey,

Perhaps our guidelines could help clarify how to set up a test case? https://www.bryntum.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=772

You could get one of our demos, change it to match your configuration, or a way to reproduce the behavior that you mentioned, and from there you could share it here for us to debug and assist you. :)